MÅNDAG
Kjøttkaker med ertestuing og rørte tyttebær, inkl desser og kaffi
Røykt torsk med kvitsaus, gulrot, inkl kaffi
Blomkålsuppe med brød og smør, inkl kaffi
TYSDAG
Nysteikte fiskekaker med råkost og heimelaga remulade, inkl dessert og kaffi.
Evangerkorv med potetstappa og smelta smør, inkl kaffi
Kyllingsuppe med mais og kikerter, brød og smør, inkl kaffi
ONSDAG
Fleskepannekaker med blåbærsyltetøy, inkl kaffi.
Biffkarbonader med løk, grønnsaker , hasselbackpoteter og fløytesaus, inkl dessert og kaffi
Pannert rødspette med salat og remulade, inkl kaffi
Gresskarsuppe hallomi og gresskarkjerner, bød, inkl kaffi
TORSDAG
Raspekaker laga frå botnen av med kjøtt, korv og steikt bacon frå evanger pølsefrabrikk
Pannert torsk med erter , remulade og småpoter, inkl kaffi
Gul ertesuppe, brød og smør, inkl kaffi
FREDAG
Hjortenakke med ertestuing , ripsgele, inkl kaffi og dessert
Kylling med kvitvinsaus, sopp, parmesan og pasta, inkl kaffi
Spicy gulrotsuppe med brietoast, inkl kaffi
LAURDAG
Risengrynsgraut og saft.
Rømmegraut med spekemat og saft
Betasuppe med brød og smør, inkl kaffi
SØNDAG
Biff bourguingnon med potetstappe
Kjøttkaker med ertestuing, tyttebær
Aurefilet i rømmesaus
Alle middager med dessert og kaffi