MÅNDAG

Kjøttkaker med ertestuing og rørte tyttebær, inkl desser og kaffi

Røykt torsk med kvitsaus, gulrot, inkl kaffi

Blomkålsuppe med brød og smør, inkl kaffi

TYSDAG

Nysteikte fiskekaker med råkost og heimelaga remulade, inkl dessert og kaffi.

Evangerkorv med potetstappa og smelta smør, inkl kaffi

Kyllingsuppe med mais og kikerter, brød og smør, inkl kaffi

ONSDAG

Fleskepannekaker med blåbærsyltetøy, inkl kaffi.

Biffkarbonader med løk, grønnsaker , hasselbackpoteter og fløytesaus, inkl dessert og kaffi

Pannert rødspette med salat og remulade, inkl kaffi

Gresskarsuppe hallomi og gresskarkjerner, bød, inkl kaffi

TORSDAG

Raspekaker laga frå botnen av med kjøtt, korv og steikt bacon frå evanger pølsefrabrikk

Pannert torsk med erter , remulade og småpoter, inkl kaffi

Gul ertesuppe, brød og smør, inkl kaffi

FREDAG

Hjortenakke med ertestuing , ripsgele, inkl kaffi og dessert

Kylling med kvitvinsaus, sopp, parmesan og pasta, inkl kaffi

Spicy gulrotsuppe med brietoast, inkl kaffi

LAURDAG

Risengrynsgraut og saft.

Rømmegraut med spekemat og saft

Betasuppe med brød og smør, inkl kaffi

SØNDAG

Biff bourguingnon med potetstappe

Kjøttkaker med ertestuing, tyttebær

Aurefilet i rømmesaus

Alle middager med dessert og kaffi

Veke 40