MÅNDAG

Panert rødspette med salat og remulade, inkl dessert og kaffi

Spicy gulrotsuppe med focaccia, inkl kaffi

TYSDAG

Nysteikte fiskekaker med råkost og remulade, inkl dessert og kaffi

Biffgryta med potetstappe, grønsaker og rørte tyttebær, inkl kaffi

Aspargessuppe med brød, inkl kaffi

ONSDAG

Fleskepannekaker med blåbærsyltetøy, inkl kaffi

Heimelaga fislepinner med tartarsaus og nypotet, inkl kaffi

Nysteikt kjøttpudding med fløytesaus og potetstappe, inkl desset og kaffi

TORSDAG

Raspekaker laga frå botnen av med kjøtt, korv og steikt bacon frå evanger pølsefabrikk, inkl kaffi

Plukkfisk med gulrot, erter og bacon, inkl kaffi og dessert

Gul ertesuppe med svineknoke, løk, gulrot, brød og smør, inkl kaffi

FREDAG

Fersk kjøtt med grønsaker og løksaus, inkl dessert og kaffi

Torskefilet med spekeskinke, grønnsaker og kvitvinssaus, inkl kaffi

Betasuppe med brød,, inkl kaffi

LAURDAG

Risengrynsgraut og saft

Bowl med laks, ingefær, ris, sylta løk,avocado, vårløk, soyasaus og chilimaio

Gulasjsuppe toppa med seterrømme, brød og smør inkl kaffi

SUNDAG

Nysteikte kjøttkaker med kålstuing ogrørte tyttebær

Heilsteikt svinenakke med sopp, løk og bacon

Pasta med kyllingkjøttboller, salvie og krema soppsaus

Dessert og kaffi inkl i alle middager

Veke 34