MÅNDAG
Panert rødspette med salat og remulade, inkl dessert og kaffi
Spicy gulrotsuppe med focaccia, inkl kaffi
TYSDAG
Nysteikte fiskekaker med råkost og remulade, inkl dessert og kaffi
Biffgryta med potetstappe, grønsaker og rørte tyttebær, inkl kaffi
Aspargessuppe med brød, inkl kaffi
ONSDAG
Fleskepannekaker med blåbærsyltetøy, inkl kaffi
Heimelaga fislepinner med tartarsaus og nypotet, inkl kaffi
Nysteikt kjøttpudding med fløytesaus og potetstappe, inkl desset og kaffi
TORSDAG
Raspekaker laga frå botnen av med kjøtt, korv og steikt bacon frå evanger pølsefabrikk, inkl kaffi
Plukkfisk med gulrot, erter og bacon, inkl kaffi og dessert
Gul ertesuppe med svineknoke, løk, gulrot, brød og smør, inkl kaffi
FREDAG
Fersk kjøtt med grønsaker og løksaus, inkl dessert og kaffi
Torskefilet med spekeskinke, grønnsaker og kvitvinssaus, inkl kaffi
Betasuppe med brød,, inkl kaffi
LAURDAG
Risengrynsgraut og saft
Bowl med laks, ingefær, ris, sylta løk,avocado, vårløk, soyasaus og chilimaio
Gulasjsuppe toppa med seterrømme, brød og smør inkl kaffi
SUNDAG
Nysteikte kjøttkaker med kålstuing ogrørte tyttebær
Heilsteikt svinenakke med sopp, løk og bacon
Pasta med kyllingkjøttboller, salvie og krema soppsaus
Dessert og kaffi inkl i alle middager